JUST NU: Endast 899kr + fri frakt!

Hur du använder din Silkyy


silkyymanual

Stegen i detalj

1 - Raka och rengör

För att nå direkt till hårroten för bäst resultat, så börjar du med att raka och rengöra området du vill behandla. Använd inte andra hårbortagningsmetoder än just rakning då vi vill ha kvar hårroten.

 2 - Starta din Silkyy

Håll in startknappen i en sekund för att starta igång din Silkyy. När den gröna lampan tänds är enheten redo att användas. Kabeln måste alltid vara inkopplad för att Silkyy ska vara igång.

3 - Välj läge och intensitetsnivå

Nu är det dags att välja intensitetsnivå. Det finns fem intensitetsnivå. Nivå 1 är lägst, och 5 högst. Vi rekommenderar att du börjar på en låg nivå, och sedan ökar i framtida behandlingar för att hitta rätt intensitetsnivå för din hud. Det finns tre lägen: Manuell, Automatisk och ”Glide”.

4 - Placera mot huden

Placera din Silkyy mot huden. Det finns en inbyggd sensor i enheten som gör att den röda indikatorlampan blinkar när Silkyy är korrekt placerad. Du kan nu köra igång din behandling.

5 - Behandlingen är nu klar

Njut av silkeslen hud. Vi rekommenderar att använda sig av någon fuktighetskräm eller aloe vera för att återhämta huden efter behandlingen.
__________________________________________________________________
Hur ofta ska jag behandla mig med Silkyy?

För att uppnå bäst resultat rekommenderar vi alla våra kunder att behandla sig enligt detta schema.

En behandling i veckan i ca 8-12 veckor tills man nått fulla resultat på minskad hårväxt. 

Efter denna period rekommenderar vi att man behandlar sig en gång varannan eller var tredje månad för att bibehålla kvar resultatet du uppnått.

Vilken intensitetsnivå ska jag ha?
Det är rekommenderat att alltid börja med lägsta intensitetsnivån oavsett hud- och hårfärg. Ju större skillnad det är mellan din hudfärg och hårfärg går det bra att ta högre intensitetsnivåer. Exempelvis om du har ljus hudfärg och svarta hårstrån - kan en högre intensitetsnivå ge dig snabbare resultat.