JUST NU: Endast 899kr + fri frakt!

Leverans & Retur


LEVERANS

Dina varor levereras normalt inom 1–3 arbetsdagar från det att din order har blivit bekräftad och med det leveranssätt som du har val. Vi skickar med DHL. Leverans sker måndag till fredag med undantag för nationella helgdagar.

Orderbekräftelse

När du slutfört en beställning får du en orderbekräftelse per e-post. Om du inte mottagit en orderbekräftelse, meddela hej@silkyy.se så skickar vi bekräftelsen på nytt.

Leveransbekräftelse och aviseringar

När varorna skickas från vårt e-handelslager får du en leveransbekräftelse per e-post. Där finner du instruktioner om hur du kan spåra ditt paket.

Leverans till DHL:s utlämningsställe aviseras per sms.

RETURER

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oöppnat skick p.g.a. hygienfaktorn på skönhet & hälsa-produkter. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar samt returnera även varans originalförpackning.

Så snart vi har mottagit varorna och godkänt din retur, kommer vi ge dig full återbetalning minus vår returavgift på 99kr.

Så här gör du vid retur

Kontakta oss och uppge ditt ordernummer, vad du önskar returnera och orsaken till det. Efter att ni har kontaktat oss kommer vi att skicka en retursedel som ni använder till att skicka tillbaka paketet till oss.

Om du inte kontaktar oss innan du återsänder dina varor löper du risken att inte få ersättning. Vi tar inte ansvar för varor som försvinner under returfrakten. 

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en skadad eller fellevererad vara vänligen kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar, om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.