JUST NU: Endast 899kr + fri frakt!

Vanliga frågor

Om Silkyy IPL Handset

Hur funkar det?

Silkyy använder sig av IPL-teknik (Intense Pulsed Light), vilket är en modern typ av laser hårborttagning. När du använder dig av Silkyy handset på håret så kommer håret att absorbera IPL:en , som i sin tur värmer och förstör hårcellerna.

Är det säkert?

Ja! Det har gjorts många kliniska studier som visar säkerheten och effektiviteten med IPL för hårborttagning. Hårborttagning med IPL har därför blivit ett mycket populärt alternativ för hårborttagning hemma och på laserkliniker.

Är resultaten permanenta?

Silkyy erbjuder extremt långvariga resultat, men ingen form av laserhårborttagning är permanent, även på klinikerna. Var försiktig när företag hävdar "permanent" hårborttagning, eftersom denna term tekniskt innebär att det inte kommer att finnas någon återväxt av hår på sex månader.

För att upprätthålla långsiktiga resultat rekommenderar vi att du använder vår handenhet en gång i veckan dem första 8-12 veckorna tills du uppnått fulla resultat - sedan bara en gång var 1-2 månad för att bibehålla resultaten.

Hur lång tid kommer det ta innan jag ser resultat?

De flesta användare börjar se en minskning av håret på bara 2-3 behandlingar med vår handset, med fullständiga resultat efter 9 behandlingar. Men resultaten kan variera från person till person.

Vi rekommenderar att använda vår handset en gång i veckan dem första 8 veckorna. Efter denna period rekommenderar vi att använda vår handset en gång i månaden tills du är nöjd med resultatet.

På vilka kroppsdelar kan jag använda Silkyy på?

Du kan använda din handenhet på hela kroppen, inklusive dem mer privata delarna och ansiktet (se bara till att inte komma för nära ögonen).

Behöver jag raka mig innan behandling?

Ja, för att uppnå bäst resultat så behöver IPL tekniken nå direkt till hårroten, därför är det viktigt att raka sig inför varje behandling.

Vilka hårborttagningsmetoder kan jag använda mig av mellan behandlingarna?

Mellan behandlingar bör du bara raka dig vid behov. Du bör aldrig vaxa, plocka eller epilera eftersom dessa hårborttagningsmetoder tar bort hela roten, vilket är det som absorberar ljuset under behandlingen.

Finns det några återkommande kostnader?

Nej, till skillnad från laserkliniker är Silkyy ett engångsköp. Det finns inget behov av utbyten eller påfyllning. Anslut bara till uttaget och börja behandla!

Fungerar det för alla hudtoner?

Vår handenhet är lämplig för alla utom de mörkaste hudtonerna. Se vårt hudton karta nedan för att se om Silkyy är lämplig för dig eller inte.

Fungerar det för alla hårfärger?

IPL riktar sig mot melanin i ditt hår som absorberar ljusets energi, och därför är IPL inte effektivt på vitt, rött eller mycket ljust blont hår.

Är det säkert att använda under graviditet eller amning?

Även om det inte finns några bevis för att IPL har negativa effekter på gravida eller ammande kvinnor, kan vi fortfarande inte rekommendera att använda vår handenhet om du är gravid eller ammar, som en försiktighetsåtgärd.

Är det säkert att använda över fräknar eller födelsedagsmärken?

Nej, du bör inte använda vår handset över mycket mörka fräknar eller födelsedagsmärken. Ljusa fräknar kan vara okej!

Är det säkert att använda över tatueringar?

Nej, du bör inte använda Silkyy över tatueringar. Det går dock bra att gå runt tatueringarna.

Kan jag använda Silkyy före eller efter solning?

Om du solat nyligen, måste vi rekommendera att du väntar 2 veckor innan du använder Silkyy. Vänta också minst 48 timmar för att sola efter att du har använt Silkyy. Konstgjord solbränna (ex. spray-tans och dylikt) bör inte heller vara på din hud när du använder din Silkyy.

Funkar Silkyy för män också?

Absolut! Vi har haft hundratals nöjda manliga kunder som sett bra resultat! Vår produkt är lämplig för både män och kvinnor.

Kan jag dela Silkyy med någon annan?

Ja! Dock kommer detta förkorta livslängden på din Silkyy. Vi rekommenderar också att man rengör apparaten och lampan innnan varje behandling, särskilt när man är två som använder denna.

Kommer Silkyy med någon garanti?

Ja, Silkyy kommer med en 12 månaders garanti och även 90 dagars pengar tillbaka-garanti ifall du inte skulle vara nöjd med produkten.